nl fr en

Laminaat in de badkamer, waarom niet?

14 August 2015

De badkamer is allang niet meer dat kleine kamertje van vroeger, maar wordt steeds groter, luxueuzer en gezelliger. Een volwaardige, sfeervolle ontspanningsruimte om weer helemaal tot rust te komen na een drukke dag. Door de kilte van het sanitair en de tegels is het niet eenvoudig om een warme sfeer in de badkamer te creëren.. En een houten vloer is natuurlijk geen optie in de badkamer. Of toch? 

read more

 

Waarom kiezen voor een instapdouche?

11 August 2015

Kies je voor een klassieke douchecabine in je badkamer of lijkt een moderne instapdouche jou wel wat? In het laatste geval hebben we goed nieuws. Een instapdouche biedt namelijk, naast zijn moderne uitstraling, nog veel meer voordelen. Benieuwd? We lijsten de troeven voor je op.

read more

 

Tips om schimmel in de badkamer te voorkomen

07 August 2015

Op het plafond, in de douche of in de kleine hoekjes: dat zijn de plaatsen waar schimmelvorming het vaakst optreedt in de badkamer. Om te vermijden dat het uitgroeit tot een terugkerend en hardnekkig probleem, is het zaak om schimmelvorming te vermijden. Hoe je dat doet? Ventilatie is essentieel. Maar er zijn nog tal van andere trucjes die ervoor zorgen dat vochtproblemen geen kans krijgen in je badkamer.

read more

 

Waarom badschermen het neusje van de zalm zijn

04 August 2015

Er zijn tal van redenen om water te besparen. De belangrijkste twee zijn het milieu en je portemonnee. Door een douche te nemen in plaats van een bad, bespaar je iedere dag ettelijke liters water. Heb je alleen een bad, maar wil je niet de hele badkamer onder water zetten? Opteer dan voor een badscherm: stijlvol, onderhoudsvriendelijk en aanpasbaar aan ieder bad!

read more

 

Tover met enkele ingrepen een luxe badkamer tevoorschijn!

31 July 2015

Droom je ook van een luxe badkamer met een sauna, stoomcabine en alle pracht en praal er bovenop? Maar vormt je budget een wig tussen droom en daad? Geen nood, met enkele kleine aanpassingen kun je je badkamer toch een luxueuze uitstraling bezorgen.

read more