nl fr en

Kies de ideale kast voor je badlinnen

21 March 2018

Met slim ontworpen meubels houd je je badkamer mooi en blijf je rommel de baas. De badkamer is vaak maar klein, dus wil je de ruimte zo optimaal mogelijk benutten. Ook wanneer je op zoek bent naar een kast voor je badlinnen.

read more

 

Helemaal ontspannen in je bad: onze tips

19 March 2018

Een badkamer is niet alleen een plaats waar je je haastig klaarmaakt voordat je aan je dag begint. Af en toe moet je je ook eens ontspannen. En waar organiseer je je persoonlijke verwenmoment beter dan in je eigen badkamer? Laat dat bad maar vollopen!

read more

 

Sanitair kopen: waar moet je beginnen?

16 March 2018

Een badkamer is een investering voor het leven. Het is dus essentieel om sanitair te kopen dat volledig naar wens is en om geen overhaaste beslissingen te nemen. We geven je enkele tips om het overzicht te bewaren en om te voorkomen dat het grote aanbod je overweldigt. Sanitair kopen voor dummy’s!

read more

 

Onderbouwkast kiezen? Hierop moet je letten

15 March 2018

Met een onderbouwkast creëer je een praktische en makkelijk bereikbare opbergruimte in je badkamer. Onderbouwkasten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en prijzen. Voor je zo’n kast koopt, zijn er dan ook heel wat knopen die je moet doorhakken. Met deze tips kies je een exemplaar dat helemaal bij jouw stijl en die van je badkamer past.

read more

 

4 tips voor een efficiƫnt ochtendritueel in je badkamer

14 March 2018

Voor een vlot ochtendritueel hoef je niet per se heel vroeg op te staan. Wel is het cruciaal om gezonde gewoontes aan te kweken, want die zijn de sleutel tot een efficiënte routine, van wekker tot bureau. Met deze tips verlies je geen tijd terwijl je je voorbereidt op je dag. Zo kun je ’s morgens wat langer slapen en ’s avonds wat later opblijven!

read more