nl fr en

Merken in de kijker

Calodar tussen vraag en aanbod

Om het gamma samen te stellen ontwikkelt Calodar zelf een aantal producten. Andere worden vervaardigd door of in samenwerking met verschillende gerenommeerde fabrikanten zoals Grohe, Sphinx, Geberit en Roca. Maar uiteindelijk krijgt alles het label van een van de twee merken die de onderneming op de markt brengt. Voor sanitaire inrichting en kranen is dat Lafiness, voor installatiebenodigdheden Saninstal.

Met die merken vertaalt Calodar het aanbod van producenten naar de vraag van de markt. Bijvoorbeeld door voor de doe-het-zelfsector combipacks te ontwikkelen, waar alles inzit om een wc of wastafel te installeren. Of door complete badkamers samen te stellen, inclusief meubels en accessoires, voor de sanitaire speciaalzaak.

 

Lafiness

Lafiness staat voor een uitzonderlijk breed en totaal assortiment voor de inrichting van de badkamer. Niet voor niets wordt de merknaam vergezeld van de baseline 'bron van baden'. Soms is het design zonder meer vooruitstrevend, dan weer wordt er nostalgisch achterom gekeken voor inspiratie. Die verscheidenheid sluit perfect aan bij het hedendaags consumptiepatroon waarin individualiteit en identiteit de hoofdrol spelen. Ze laat de klant alle keuze.

Meer informatie

Saninstal

Om het even welk onderdeel dat nodig is om sanitair vlot en feilloos te plaatsen zit in het gamma van Saninstal. Een doorgedreven knowhow vanuit 60 jaar ervaring op de sanitaire markt garandeert dat de vakman en de doe-het-zelver met de nieuwste technieken en materialen kwaliteitswerk kunnen realiseren. Hoezeer dit assortiment is afgestemd op de gebruiker merkt men al bij de presentatie ervan op het verkooppunt. Saninstal-stukken zijn steevast overzichtelijk geordend in het eigen Multiboxsysteem klaar om mee te nemen.

Meer informatie

Baden

Douches

Badkamermeubelen

Porselein

Kraanwerk

Badkameraccessoires

Warmwater & CV

Hydrotherapie

Keukens