nl fr en

Ooit al gehoord van een Italiaanse douche?

11 april 2018

We kennen allemaal de Italiaanse keuken en Italiaans design, maar weet je ook wat een Italiaanse douche is? In het Frans is de term ‘une douche à l’italienne’ erg bekend, maar wij Vlamingen hebben het meestal over een inloopdouche. Zo’n douche is volledig personaliseerbaar en biedt een ongeziene combinatie van luxe en gebruiksgemak.

lees meer

 

Een voordelige badkamer van topkwaliteit? Die installeer je zelf!

09 april 2018

Ook als je niet graag een fortuin uitgeeft aan je badkamer, is het perfect mogelijk om voor kwaliteit te gaan. Hoe je dat doet? Door je materialen met zorg te kiezen en je bad, douche en badmeubels zelf te installeren. Moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe je een voordelige badkamer samenstelt.

lees meer

 

Dompel je helemaal onder in een groot bad!

06 april 2018

In je badkamer wil je je graag volledig ontspannen. Heb je een grote badkamer, dan heb je qua inrichting natuurlijk iets meer vrijheid. En dan behoren ‘extraatjes’ om jezelf te verwennen tot de mogelijkheden. Onze tip? Installeer een groot bad! Niets is heerlijker dan in het warme water onderuit te glijden en alle zorgen te vergeten.

lees meer

 

Zo verbrand je je nooit meer aan te warm water

04 april 2018

Uiteraard heeft vandaag iedereen koud én warm water in zijn badkamer. Toch blijft het altijd opletten geblazen met warm water, zeker als je jonge kinderen hebt. Een ongeluk is namelijk vlug gebeurd. Je zou de eerste niet zijn die brandwonden oploopt door een moment van onoplettendheid. Hoe je het dan veilig houdt in de badkamer? We geven je enkele tips.

lees meer