nl fr en
 

Zo ontwerp je de perfecte indeling voor je badkamer

18 mei 2017

Plan je een nieuwbouwproject of een verbouwing? Dan komt er een moment waarop je moet nadenken over de indeling van je badkamer. Erg belangrijk, want in je badkamer breng je dagelijks heel wat tijd door. We vertellen je graag waarop je moet letten voor een optimaal resultaat.

lees meer

 

De vele voordelen van een inbouwbad

11 mei 2017

Wil je je badkamer vernieuwen, dan sta je voor tal van keuzes op het vlak van materialen, kleuren en stijlen. Een mens zou voor minder het overzicht verliezen. En dan moet je ook nog beslissen of je een inbouwbad of vrijstaand bad wil. Wie voor die keuze staat, maken we het hier alvast gemakkelijk. Voor jou zetten we de vele voordelen van een inbouwbad op een rijtje.

 

lees meer

 

Zo maak je van jouw badkamer een trendy blikvanger

09 mei 2017

Badkamers heb je in allerlei stijlen. Het leuke is: in de badkamer kun je gerust out of the box denken. Een funky kleurtje, een trendy meubelstuk … het mag allemaal wat speelser en opvallender. We zetten je op weg met enkele ideeën die van jouw badkamer in een handomdraai een trendy ruimte maken.

lees meer

 

Gezellig baden met je partner: kies voor een duobad

04 mei 2017

Je hebt ‘douchemensen’ en ‘badmensen’, dat weten we allemaal. Behoren jij en je partner allebei tot de laatste categorie? Dan is een duobad de ultieme bron van genot en gezelligheid. In zo’n bad passen jullie beiden zonder problemen. En je hebt er niet eens veel extra badkamerruimte voor nodig. Gedaan dus met dat wriemelen en wringen in een eenpersoonsbadkuip!

lees meer