nl fr en

Onmisbaar in je (gasten)toilet: een handenwasser

03 september 2018

Met een handenwasser voorzie jij je gastentoilet van dat tikkeltje extra comfort. Omdat je in het toilet meestal geen plaats te veel hebt, is het zaak om voor een functioneel model te kiezen. Dat wilt echter niet zeggen dat je moet inboeten op stijl. Ontdek hoe een handenwasser van je toilet een trendy plek maakt!

lees meer

 

Altijd de perfecte watertemperatuur met een mengkraan

02 september 2018

Of je nu in je badkamer of je keuken bent, je wilt altijd water ter beschikking hebben. En dan nog het liefst van een aangename temperatuur. Dan mag een mengkraan niet ontbreken: voor elke toepassing bestaat er gegarandeerd een exemplaar dat helemaal aan jouw noden voldoet!

lees meer

 

Een andere kijk op badkamerspiegels

01 september 2018

Geen enkele badkamer kan zonder spiegels, maar een keuze maken is niet altijd eenvoudig. Heb je plannen voor een nieuwe badkamer, of kan je huidige badkamer een andere look gebruiken? Dan helpen we je graag verder door je onze kijk op badkamerspiegels te geven.

lees meer

 

Waarom kiezen voor een inbouwkraan?

31 augustus 2018

Om je ultieme badkamerdroom te realiseren, zoek je voor elk onderdeel de beste oplossing, van badkamermeubels tot kranen.Gelukkig heb je op het vlak van kraanwerk een ruime keuze. Ga je voor inbouw- of opbouwkranen? We helpen je graag dat uit te zoeken.

lees meer

 

Landelijke badkamermeubels voor sfeervol baden

30 augustus 2018

Ben jij eerder van het nostalgische type dat valt voor landelijke charme? Dan vind jij baden in een klassieke badkamer wellicht zalig. Niets mis mee, want landelijk is zeker geen synoniem voor ouderwets! Maar welke badkamermeubels kies je nu voor een landelijke badkamerstijl? We bieden je graag enkele inspirerende ideeën.

lees meer