nl fr en

3 onmisbare kasten voor je badkamer

12 december 2017

Handdoeken, toiletproducten, schoonmaakspullen, ... In een badkamer is er heel wat dat je graag netjes wil opbergen. Het is dan ook cruciaal om voldoende kasten te voorzien. Maar uiteraard is de ene badkamerkast de andere niet. We zetten de belangrijkste types op een rijtje.

lees meer

 
 

Trend: je badkamer als beauty room

05 december 2017

Je opmaken, dat doe je waarschijnlijk gewoon voor de spiegel in de badkamer. Toch kun je dat vaste ochtendritueel een eenvoudige boost geven door je badkamer wat luxueuzer en eleganter in te richten. Het is namelijk dé trend om je badkamer op te waarderen naar een hoogstpersoonlijke beauty room, waarin al je schoonheidsproducten de ruimte krijgen die ze verdienen.

lees meer

 

Een badkamer efficiënt indelen: zó doe je dat

21 november 2017

Er komt heel wat kijken bij het ontwerpen van een badkamer. De stijl van de tegels, het meubilair, de prijs...  Alles begint natuurlijk met de inrichting van de ruimte, want je wil je badkamer het liefst zo efficiënt mogelijk indelen. We geven enkele tips om de beschikbare oppervlakte optimaal te benutten! 

lees meer

 

Een koude douche nemen: gezond of niet?

18 oktober 2017

Dagelijks een ‘ice bucket challenge’ ondernemen is misschien wat te veel van het goede, maar warm en koud water afwisselen tijdens je ochtendlijke douche kan wellicht geen kwaad. In dit artikel lees je waarom.

lees meer