nl fr en

Terug in de tijd met een bad op pootjes

24 januari 2014

Ben je op zoek naar een vrijstaand bad met een authentieke uitstraling? Dan is een bad op pootjes iets voor jou. Het vormt dé blikvanger in je badkamer en geeft de ruimte een heel aparte uitstraling. Baden op pootjes zijn aan een sterke opmars bezig en passen zowel in klassieke als moderne badkamers. Om er optimaal van te kunnen genieten, moet je badkamer wel groot genoeg zijn.

lees meer

 

De voordelen van een hangtoilet op een rijtje

17 januari 2014

Ben je bezig met de inrichting van je badkamer of toilet? En twijfel je nog tussen een hangtoilet en een staand toilet? Beide types worden nog altijd gebruikt, maar de laatste jaren zijn hangtoiletten aan een duidelijke opmars bezig. Om je keuze wat te vergemakkelijken, zetten wij de troeven van een hangtoilet op een rijtje.  

lees meer

 

Hoe de juiste badkamerverlichting kiezen?

17 januari 2014

Badkamerverlichting plaatsen betekent niet gewoon een lamp aan het plafond bevestigen. Je moet voldoende licht hebben tijdens het wassen, scheren en tanden poetsen. Maar wanneer je ’s avonds een ontspannend bad wilt nemen, is sfeerverlichting je ideale bondgenoot. Er zijn dus verschillende factoren in het spel. De verlichting in je badkamer moet uiteraard ook tegen vocht bestand zijn en energiezuinige badkamerlampen zijn tegenwoordig ook een must.

lees meer

 

Waterverbruik in de badkamer terugdringen: tips

10 januari 2014

Een badkamer staat synoniem met water verbruiken. Het is heerlijk om een deugddoend bad of een lange douche te nemen. Maar als je veel water verbruikt, zal je dat ook merken aan je waterfactuur. Dankzij een aantal eenvoudige tips kan je het waterverbruik in de badkamer aanzienlijk inperken. Bovendien wordt water wereldwijd almaar schaarser en doe je er dus goed aan om deze kostbare vloeistof niet te verspillen.

lees meer

 

Hoe een kindvriendelijke badkamer inrichten?

10 januari 2014

Als je kinderen hebt, weet je ongetwijfeld dat ze maar al te graag in de badkamer vertoeven. Ze houden ervan om met allerlei spullen te spelen, de badkamerkastjes open te trekken en het water uit de kraan te laten stromen. Plezier gegarandeerd dus, maar een ongelukje is snel gebeurd. De badkamer kindvriendelijk inrichten is een must en belangrijk voor de veiligheid van je kinderen. Hoe doe je dat? Wij zetten enkele tips op een rijtje.

lees meer