nl fr en

Een lekkende kraan: beter voorkomen dan genezen

11 april 2014

Een lekkende kraan is niet alleen storend, het is ook gewoon waterverspilling. Wist je dat een lekkende kraan je per jaar zo’n 130 euro kost? Weggegooid geld dat je maar beter aan iets anders kan besteden. Een lekkende kraan herstellen kan je perfect zelf doen. Ontdek hier waarmee je rekening moet houden.

lees meer

 
 

Een bad kopen? Ontdek onze gouden tips

04 april 2014

De kans is groot dat je ogen automatisch richting het bad draaien wanneer je een badkamer betreedt. Een bad ziet er elegant uit en bepaalt voor een groot stuk de look van je badkamer. Bovendien is het heerlijk genieten wanneer je je onderdompelt in een heerlijk warm bad. Wil je een bad kopen? Dan moet je met een aantal factoren rekening houden. Wij zetten ze op een rijtje.

lees meer

 

Design douchekranen geven je badkamer extra uitstraling

01 april 2014

Wil je je douche en bij uitbreiding je badkamer naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een design douchekraan. Design douchekranen vormen echte blikvangers. Ze zijn bovendien in verschillende uitvoeringen en formaten verkrijgbaar. Waarmee moet je rekening houden bij de keuze van een design douchekraan? We zetten de voornaamste aandachtspunten op een rijtje!   

lees meer

 

Waarom kiezen voor een design douchebak?

27 maart 2014

Onder de douche moet je in de eerste plaats genieten, maar het oog wil ook wat. Wil je van je douche een blikvanger maken in je badkamer? Ga dan voor een design douchebak. Hij tilt je badkamer naar een hoger niveau en zorgt voor een aparte toets in de badkamer.  

lees meer