nl fr en

Een ligbad kopen: waarmee rekening houden?

25 maart 2014

Badkamers zijn tegenwoordig oases van rust en de wellness-factor wordt hoe langer hoe belangrijker. Een badkamer moet niet alleen comfortabel zijn, je komt er ook volledig tot rust. Geen betere plaats denkbaar dan een ligbad om je te ontspannen. Wil je een ligbad kopen? Wij zetten de belangrijkste criteria voor je op een rijtje.

lees meer

 

Badmeubels kopen: tips en tricks

20 maart 2014

Badmeubels kopen is een belangrijke stap in de inrichting van je badkamer. Badmeubels worden namelijk dikwijls gebruikt. Je hebt er dan ook nodig die zowel duurzaam als comfortabel zijn. Waarmee moet je precies rekening houden en wat zijn de do’s en don’ts? Wij zetten enkele waardevolle tips op een rijtje.

lees meer

 

De wastafel: een echte blikvanger in je badkamer

18 maart 2014

De wastafel is waarschijnlijk het meest gebruikte onderdeel van de badkamer. Je tanden poetsen, je scheren, je ’s morgen wassen, … Dagelijks worden wastafels intensief gebruikt. Daarnaast valt een wastafel meteen op wanneer je een badkamer binnenstapt. Besteed dus voldoende aandacht aan de keuze ervan. Er zijn verschillende modellen en allerlei materialen verkrijgbaar.

lees meer

 

Badkamerkastjes: stijlvol en praktisch

13 maart 2014

Heb je een compacte badkamer? En wil je ze op een leuke manier inrichten? Dan zijn badkamerkastjes iets voor jou. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en bovendien zijn ze ook ontzettend praktisch. Uiteraard zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

lees meer

 

Gouden tips om de juiste badkranen te kiezen

11 maart 2014

Als je bad de taart is, vormt de badkraan de spreekwoordelijke kers op de taart. Badkranen hebben niet alleen een praktische functie. Ze zijn ook bepalend voor de look van je bad en badkamer. Dikwijls zijn het echte eyecatchers. Welke badkranen zijn er verkrijgbaar en waarmee moet je rekening houden? Wij zetten het allemaal op een rijtje!  

lees meer