nl fr en

Onmisbare tips om badkamerspiegels te kiezen

11 februari 2014

Tanden poetsen, make-up aanbrengen, haren kammen of gewoon handen wassen. We brengen heel wat tijd door voor de badkamerspiegel. Het is in de eerste plaats een onmisbaar en functioneel onderdeel van je badkamer. Maar daarnaast is het ook een design element. Badkamerspiegels zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen en uitvoeringen en voegen extra cachet toe aan je badkamerinrichting.

lees meer

 

Batibouw: de voornaamste badkamertrends van 2014 op een rijtje

11 februari 2014

Batibouw is traditioneel de plaats waar er heel wat nieuwigheden worden voorgesteld. Dat is dit jaar niet anders. Je kan er de badkamertrends
van 2014
ontdekken en informatie uit eerste hand krijgen. Een bezoekje aan Batibouw is dus zeker de moeite waard! Ondertussen geven we je alvast wat inspiratie en zetten we de voornaamste badkamertrends op een rijtje.

lees meer

 

Badkamerkasten kiezen: waarmee rekening houden?

04 februari 2014

Handdoeken, badjassen, shampoo, zeep, tandpasta, make-up,… In de badkamer zijn er allerlei spullen die opgeborgen moeten worden. Badkamerkasten zijn niet weg te denken uit een moderne badkamer en vormen de ideale oplossing om je badkamer netjes te houden. Welke badkamerkasten zijn er verkrijgbaar? En waarop moet je letten als je er één gaat kopen? We zetten de voornaamste aandachtspunten op een rijtje.

lees meer

 

Een kolomkast in je badkamer: elegant en praktisch!

04 februari 2014

Ben je op zoek naar een badkamermeubel dat stijlvol en functioneel is? Met een kolomkast verenig je het beste van twee werelden. Kolomkasten zijn handig in gebruik en bieden heel wat opbergruimte. Bovendien passen ze in elke badkamer: van piepklein tot super groot! Wil je een kolomkast kopen? Ontdek hier waarmee je rekening moet houden!



lees meer

 

De badkamerspiegel: het pronkstuk van je badkamer

24 januari 2014

De badkamerspiegel vormt een heel belangrijk onderdeel van je badkamer. Je gebruikt hem niet alleen dagelijks voor allerlei handelingen, ook het esthetische aspect is van groot belang. De spiegel is bovendien een echte blikvanger in je badkamer en doet de ruimte groter lijken. Hoog tijd dus om hier wat dieper op in te gaan!

lees meer