nl fr en

Douchewandbekleding: welk materiaal scoort het best?

07 maart 2014

Heb je een douche geïnstalleerd en ben je op zoek naar douchewanden? Of zijn ze aan vervanging toe? Dan moet je om te beginnen beslissen welk materiaal je gebruikt. Veel mensen die een inloopdouche installeren, laten de wanden betegelen. Maar dikwijls wordt daarbij het praktische aspect uit het oog verloren. Een goed alternatief zijn acryl douchewanden. Die blinken uit in onderhoudsgemak en zien er bovendien erg stijlvol uit.

lees meer

 

Douchedeuren kopen: waarmee rekening houden?

25 februari 2014

Douchedeuren bestaan in allerlei formaten en afmetingen. Er zijn standaard modellen verkrijgbaar, maar je kan ze ook op maat laten maken. Bovendien kan je verschillende soorten douchedeuren kopen. Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten? Wij zetten ze op een rijtje. 

lees meer

 

Zitbaden of ligbaden: de pro's en contra’s op een rijtje

20 februari 2014

Ben je je badkamer aan het inrichten en op zoek naar een bad? Dan heb je de keuze uit verschillende modellen. Ligbaden zijn veruit het meest populair, maar zitbaden vormen een waardig alternatief. Welk van de twee kies je best? En wat zijn de voor- en nadelen? We zetten ze op een rijtje!

lees meer

 

Grote ligbaden: charme en functionaliteit in één

18 februari 2014

Met een groot ligbad is het dubbel en dik genieten. Dit soort bad biedt immers tal van voordelen. Niet alleen de extra plaats is een troef, ook de uitstraling is niet te versmaden. Grote ligbaden vind je in allerlei vormen, materialen en uitvoeringen. Uiteraard moet je badkamer voldoende groot zijn!

lees meer

 

Lafiness op DOBBIT tv met klusadvies

12 februari 2014

Ben je zelf je badkamer aan het inrichten? En kan je wat hulp gebruiken? Dan moet je vanaf 17 februari DOBBIT tv in het oog houden. In praktische filmpjes wordt er uitgelegd hoe je te werk gaat. Je krijgt eenvoudige doe-het-zelftips waarmee je meteen aan de slag kan.

lees meer