nl fr en

Energie en water besparen in de badkamer: zo doe je dat

25 april 2014

De badkamer is een ruimte waar we hoe langer hoe meer tijd spenderen. Logischerwijs gaat ook het energie- en waterverbruik de hoogte in. Met de stijgende prijzen in het achterhoofd is energie en water besparen geen overbodige luxe. Je voelt het niet alleen in je portemonnee, ook het milieu vaart er wel bij. Ook in de badkamer kan je dankzij een aantal eenvoudige tips energie en water besparen. Wij zetten de belangrijkste op een rijtje.

lees meer

 

Een bubbelbad kopen? Ga voor optimaal genot in je badkamer!

22 april 2014

Wil je volop genieten in je badkamer en volledig tot rust komen? Dan moet je een bubbelbad kopen. Op de genotsladder staat een bubbelbad of jacuzzi een trapje hoger dan een bad of douche. Dankzij de waterjets is het heerlijk relaxen, wordt je lichaam gemasseerd en de bloedsomloop gestimuleerd.  

lees meer

 

Bain à remous : profitez au maximum de votre salle de bains !

22 april 2014

Vous souhaitez profiter de votre salle de bains et pouvoir vous y détendre pleinement ? Alors, un bain à remous s’impose sur la liste de vos achats ! Sur l’échelle du plaisir, un bain à remous ou un jacuzzi dépasse largement une baignoire ou une douche. Grâce aux jets d’eau, le corps est massé, la circulation sanguine stimulée et vous vous relaxez.

lees meer

 

Een vleugje nostalgie in je badkamer dankzij klassieke kranen

18 april 2014

Een vrijstaand bad op pootjes, het gebruik van porselein, robuust hout voor de badkamermeubels, … Veel mensen zijn nog altijd te vinden voor een badkamer in de klassieke stijl. Dit type badkamers spreekt tot de verbeelding en roept een bijzondere sfeer op. Bij een klassieke badkamer horen ook klassieke kranen. Waaraan moeten ze voldoen en waarmee moet je rekening houden? Wij zetten het voor jou op een rijtje.

lees meer

 

Je badkamer opvrolijken? Kies de juiste badkamerkleuren

15 april 2014

Een mooi ingerichte badkamer kan niet zonder de juiste kleuren. Badkamerkleuren hebben niet alleen een impact op de look van de ruimte, ze doen ook iets met je gemoed. Badkamers worden meer en meer wellness-oorden en daarom zijn rustgevende kleuren erg populair. Wil je er een actieve ruimte van maken? Dan kan je fellere kleuren gebruiken.

lees meer