nl fr en

Veiligheid voor alles dankzij kindvriendelijke badkamerkranen

17 juni 2014

Voor gezinnen met kinderen is een kindvriendelijke badkamer geen overbodige luxe. Heet water en allerlei badkameraccessoires kunnen heel wat leed veroorzaken. Kinderhandjes zijn snel verbrand en een valpartij kan altijd gebeuren. Kindvriendelijke badkamerkranen vormen een belangrijk onderdeel van een kindvriendelijke badkamer. In dit artikel kom je er alles over te weten.

lees meer

 

Een inloopdouche kopen? De pro’s en contra’s op een rijtje

13 juni 2014

Een inloopdouche is zonder twijfel één van de grootste trends in badkamerland. Dit type douche is erg aangenaam en past in elke badkamer. We mogen dus verwachten dat inloopdouches geen kortstondige hype zijn, maar een vaste waarde op vlak van badkamerinrichting. Wil je graag een inloopdouche kopen, maar ben je er niet zeker van of het wel iets voor jou is? Geen nood: wij zetten alle pro’s en contra’s op een rijtje. Zo kan jij rustig en goed geïnformeerd beslissen om al dan niet een inloopdouche te kopen. 

lees meer

 

Een badkamerkraan kopen? Hiermee moet je rekening houden

10 juni 2014

Wil je een badkamerkraan kopen? Dan mag je niet over een nacht ijs gaan. Er zijn een aantal factoren die een doorslaggevende impact hebben op de kwaliteit en de uitstraling van je kraan. Het design, de uitvoering, de duurzaamheid, … Wij zetten op een rijtje waarmee je allemaal rekening moet houden.

lees meer

 

Uitgebreid en zuinig douchen dankzij een waterbesparende douchekop

06 juni 2014

Wil je uitgebreid douchen zonder al te veel water te verbruiken? Dat kan dankzij een waterbesparende douchekop. Je boet niet in aan comfort en kan heerlijk blijven genieten van een deugddoende douche, maar het waterverbruik wordt drastisch ingeperkt. Het beste van twee werelden, kortom!

lees meer

 

Water besparen in de badkamer? 4 tips op een rijtje

03 juni 2014

Net zoals energie is water een kostbaar goed. Het is dan ook geen overbodige luxe om er zuinig mee om te springen. We verbruiken met z’n allen ontzettend veel water in huis. Vooral de badkamer is een grote slokop (bad, douche, …). Maar ook in de badkamer kan je water besparen. Met een aantal eenvoudige ingrepen zal je waterverbruik zienderogen dalen. En dat is niet alleen goed voor je portemonnee, ook het milieu vaart er wel bij.   

lees meer