nl fr en

Regenwaterrecuperatie: ideaal om water in het toilet te besparen

13 maart 2015

Met z’n allen gebruiken we dagelijks gigantische hoeveelheden water. Leidingwater neemt dan ook een flinke hap uit het gezinsbudget. Om je waterverbruik in te perken, is er gelukkig een oplossing. Dankzij regenwaterrecuperatie kan je een flink stuk op je waterverbruik besparen. Vooral bij het doorspoelen van het toilet, is dit meer dan welkom. Bovendien is regenwaterrecuperatie ook ontzettend milieuvriendelijk!

lees meer

 

Stap voor stap een badmengkraan installeren

10 maart 2015

Een badmengkraan is een must in elke badkamer. Ze zorgt voor de ideale watertemperatuur die geregeld kan worden met twee aparte draaiknoppen, een gecombineerde regelknop of een thermostatische kraan. Een mengkraan kan je ook aansluiten op een handdouche. In dit artikel leggen we je uit hoe je een badmengkraan installeert.

lees meer

 

Zo creƫer je genoeg opbergruimte in je badkamer

06 maart 2015

Handdoeken, zeepjes, tandpasta, scheergerief, make-up: al die badkamerspullen moet je ergens kwijt kunnen. Om het je zo comfortabel mogelijk te maken, is voldoende handige en functionele opbergruimte een must. Daar moet bij de inrichting van je badkamer dan ook vanaf het begin rekening mee houden. Maar hoe doe je dat op een efficiënte manier? Je ontdekt het in dit artikel.

lees meer

 

Zo maak je van je kleine badkamer een comfortabele ruimte

27 februari 2015

Een kleine badkamer inrichten is een delicate evenwichtsoefening. Om een comfortabele ruimte te creëren, moet je omzichtig te werk gaan en alle hoekjes benutten. Maar hoe richt je een compacte badkamer in en waarmee moet je rekening houden? Je leest het in dit artikel!

lees meer

 

Keukenkranen: combineer design met functionaliteit

24 februari 2015

De keuken is in de eerste plaats een ruimte waar je druk in de weer bent met koken, afwassen en opruimen. Functionaliteit staat dan ook voorop. Maar dat betekent niet dat je de uitstraling over het hoofd mag zien. Het oog wil namelijk ook wat. Keukenkranen zijn hét middel bij uitstek om je keuken net dat tikkeltje extra te geven. In dit artikel lees je er alles over!

lees meer