nl fr en
 

Kalk verwijderen in je badkamer? Gouden tips voor een onberispelijk resultaat

26 maart 2015

Badkamers zijn vochtige ruimtes waar water overvloedig wordt gebruikt. En wie water zegt, zegt kalkaanslag. In het begin zullen je kranen, tegels en je douchewand hun glans verliezen, maar na verloop van tijd raken je kranen en je douchekop geblokkeerd en word je met kosten geconfronteerd. Tijdig ingrijpen is de boodschap. Dankzij onze tips ga je kalkaanslag doeltreffend te lijf.   

lees meer

 

Wastafels die design en comfort combineren

23 maart 2015

We beseffen het niet altijd goed, maar we spenderen heel wat tijd in de badkamer. En het merendeel daarvan staan we aan de wastafel. Tanden poetsen, je ’s morgens even snel wassen of je handen wassen: het zijn dagelijkse activiteiten die je snel en in alle comfort moet kunnen doen. Maar wastafels zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen. Je kunt ze verkrijgen in allerlei formaten, afmetingen en designs.

lees meer

 

Een regendouche is synoniem met op-en-top genieten

20 maart 2015

De tijd dat regendouches een trend waren, is allang voorbij. Ze zijn volledig ingeburgerd en passen perfect in badkamers waarin wellness centraal staat. Wie wil er niet genieten van een deugddoende zachte regenbui wanneer hij ’s morgens net wakker is of ’s avonds een lange werkdag achter de rug heeft? In dit artikel kom je er alles over te weten!      

lees meer

 

Hoe je badkamer reinigen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen?

17 maart 2015

Een badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in een huis. Regelmatig poetsen is dan ook de boodschap. Dikwijls worden er allerlei chemische schoonmaakproducten gebruikt, maar dat is helemaal niet nodig. Je kan het ook op een andere manier aanpakken en je badkamer op een milieuvriendelijke manier poetsen. In dit artikel geven we je alvast enkele nuttige tips mee.   

lees meer