nl fr en

Last van kalkaanslag? Je kraan ontkalken is kinderspel met deze tips

21 juli 2018

Kalkaanslag is vaak een hardnekkig probleem in de badkamer. Zowel kranen, tegels als douchewanden krijgen het hard te verduren. En kalk is niet alleen geen fraai zicht, het kan je kranen of douchekoppen ook volledig verstoppen en zo de waterdruk doen afnemen. Ontdek onze handige tips om je kraan in een handomdraai te ontkalken!

lees meer

 

Een veilige badkamer: hierop moet je letten

20 juli 2018

Voor gezinnen met kinderen is een veilige badkamer broodnodig. Valpartijen, heet water en badkameraccessoires kunnen anders heel wat leed veroorzaken. Maar ook voor ‘grote’ mensen zijn er enkele aandachtspunten om van je badkamer een veilige plek maken.

lees meer

 

Met een Lafiness-wc zit je altijd goed

19 juli 2018

Heb je weinig zin om je hoofd te breken over het kleinste kamertje? Kies dan voor een Lafiness-wc. Wij hebben gegarandeerd een exemplaar dat perfect is voor jou. Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder.

lees meer

 

Mooie én efficiënte kranen zijn geen overbodige luxe in je badkamer

18 juli 2018

Bij de inrichting van je nieuwe badkamer denk je wellicht eerst aan grote elementen zoals je bad, badkamermeubel en wc. En toch zijn ook de kleinere details cruciaal voor een badkamer waarin het aangenaam vertoeven is. Zo kies je maar beter voor badkamerkranen die helemaal aan jouw noden en wensen voldoen. Ontdek je opties in dit artikel.

lees meer