nl fr en
 

Makkelijk zelf je badkamer installeren? Kies voor wandpanelen in acryl!

18 augustus 2018

Wil je zelf een nieuwe badkamer plaatsen, dan zijn acryl wandpanelen ideaal als je een beetje handig bent. Acryl biedt heel wat voordelen en is ook vriendelijk voor je portemonnee. Met onze praktische tips en het instructiefilmpje tover je met acrylplaten in 1-2-3 een pareltje van een badkamer tevoorschijn.

lees meer

 

Lafiness kranen: voor ieder wat wils

17 augustus 2018

Kranen bepalen heel erg de look van je badkamer. Mooie, stijlvolle kranen zijn de finishing touch van je wastafel, bad of douche. Maar naast het design zijn er nog tal van aspecten zoals functionaliteit en duurzaamheid waarmee je rekening dient te houden bij het kiezen van de juiste kraan.

lees meer

 

Een bad kopen: waarop moet je letten?

16 augustus 2018

Dé blikvanger in de meeste badkamers is het bad. Een mooi, stijlvol bad bepaalt helemaal de look van je badkamer. Heb je je zinnen op een nieuwe badkuip gezet? Terecht! Niets zaliger dan je onderdompelen in een heerlijk warm bad. Nu nog even beslissen welke soort je gaat kiezen.  

lees meer

 

Met deze schoonmaaktips blinkt je wc als nooit tevoren

15 augustus 2018

Het toilet schoonmaken? Wellicht niet meteen je favoriete klusje in huis. Maar een vieze wc oogt onappetijtelijk, zorgt voor geurhinder en is een echte bron van bacteriën. Stel die taak dus niet langer uit, en vat de koe meteen bij de horens. Of lieverneem de wc-borstel ter hand. 

lees meer