nl fr en

Zo maak je van je badkamer een mooi geheel

19 juni 2015

We spenderen met z’n allen heel wat tijd in de badkamer. Het is een plek om tot rust te komen, tijd te nemen voor jezelf en te genieten. In een hedendaagse badkamer moet het nodige comfort aanwezig zijn én het moet er vooral aangenaam toeven zijn. Met onze tips maak je van je badkamer een mooi geheel waar je niet weg te slaan bent. 

lees meer

 

De voordelen van een mengkraan op een rijtje

12 juni 2015

Mengkranen zijn een vaste waarde in heel wat badkamers. Ze laten toe om de temperatuur handmatig of automatisch (via een ingebouwde thermostaat) te regelen. Op die manier krijgt het water snel de juiste temperatuur. Mengkranen zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en formaten. Bovendien kun je kiezen voor een eengreeps- of tweegreepsmengkraan.       

lees meer

 

Handenwassers: de troeven van hoekmodellen

09 juni 2015

Handenwassers zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen en vormen. Rond, rechthoekig, in combinatie met een kastje: het is allemaal mogelijk. Het combineert comfort, elegantie en functionaliteit. 

lees meer

 

Waarom een glazen douchewand een uitstekende keuze is

05 juni 2015

Een glazen douchewand is synoniem met klasse en elegantie. Bovendien creëert hij een open en ruimtelijk gevoel, wat zeker in kleine badkamers van past komt. Glazen douchewanden komen tot hun recht in badkamer van alle mogelijke stijlen: van landelijk tot hypermodern. Bovendien zorgen ze ervoor dat je badkamervloer altijd droog blijft!  

lees meer

 

Denk aan je portemonnee: kies voor energie- en waterbesparende kranen

02 juni 2015

Met z’n allen verbruiken we dagelijks liters water. De badkamer is dé plek waar de kraan het vaakst wordt opengedraaid. Douchen, een bad nemen, tanden poetsen, handen wassen: het water stroomt ’s ochtends en ’s avonds rijkelijk. Maar water is een kostbaar goed geworden waarmee we omzichtig moeten omspringen. Tegenwoordig zijn er heel wat oplossingen op de markt waarmee je heel wat kunt besparen.

lees meer