nl fr en

Wegdromen met nostalgische kranen

07 juli 2015

Ben je een geboren romanticus met een grote fascinatie voor lang vervlogen tijden? Construeer dan de sfeer van het verleden in je badkamer met het klassieke design van nostalgische kranen. In combinatie met andere retro accessoires, zoals porselein of keramiek, maak je van je badkamer een teletijdmachine waarin je de moderne wereld even ontvlucht.

lees meer

 

Badhandgrepen: een slimme zet!

03 juli 2015

Wanneer de tijd het toelaat, is er niks zo ontspannend als een uitgebreid bad. Relaxen in het warme water, het schuim op je huid en de geur van oliën die zich over de hele badkamer verspreidt. De juiste sfeerverlichting maakt het plaatje compleet. In zulke omstandigheden durft de concentratie wel eens te verslappen, met alle gevolgen voor je veiligheid. Met badhandgrepen zet je elk risico buitenspel.

lees meer

 

Tijd voor een nieuwe badkamer? Enkele aandachtspunten!

30 juni 2015

Ben je bezig met een nieuwbouw- of renovatieproject? Dan staat een nieuwe badkamer zeker op je to-dolijstje. Bij de inrichting van een badkamer komt heel wat kijken. Comfort, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid vormen de rode draad doorheen het traject. Waar begin je en waarmee moet je rekening houden? In dit artikel lees je de antwoorden.

lees meer

 

Waarom een hoekbad een echte voltreffer is

26 juni 2015

Ben je druk bezig met de inrichting van je badkamer? Dan moet je zeker een hoekbad overwegen. Hoekbaden passen zowel in grote als kleine badkamers en kunnen heel wat troeven voorleggen. Ruimte besparen is een belangrijke pro. Daarnaast zijn hoekbaden verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen. Bovendien blinken ze uit in duurzaamheid. 

lees meer

 

Een hangtoilet plaatsen: zo ga je te werk

23 juni 2015

Hangtoiletten worden almaar populairder. Ondanks de meerprijs (in vergelijking met staande toiletten) kiezen meer en meer mensen ervoor. Een hangtoilet biedt dan ook tal van voordelen, denk maar aan de plaatsbesparing, de elegante look en het onderhoudsgemak. Wil je je bestaand toilet vervangen door een hangtoilet? Met dit stappenplan bereik je een optimaal resultaat.   

lees meer