nl fr en

Baden als een koning(in) in een luxebad

24 augustus 2018

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf verwennen? Daarvoor moet je in je badkamer zijn. En het begint bij de juiste sfeer creëren: denk aan geurkaarsjes, aangename muziek, je favoriete badschuim, … Voor je in je bad kruipt, ontdek je hier wat je nog meer kunt doen om te genieten van een luxebad!

lees meer

 

Comfort in je badkamer begint met het juiste ontwerp

23 augustus 2018

 Voor steeds meer mensen is de badkamer een plek om zich even terug te trekken en heerlijk te ontspannen. Maar zelfs wanneer je louter praktisch ingesteld bent, is het stukken aangenamer om je dag te beginnen en eindigen in alle comfort. Gelukkig hoef je daarvoor niet meteen de hulp van een professional in te schakelen. Met het juiste ontwerp kom je al een heel eind! Onze tips.

lees meer

 

Een watervalkraan: iets voor jou?

22 augustus 2018

Voor wie een badkamer méér is dan een praktische plaats om aan zijn of haar persoonlijke hygiëne te werken, kan het aanbod van kraanwerk overweldigend zijn. Je hebt keuze te over om je badkamer in te richten als een heus paradijs. Denk maar aan regendouches of sproeikoppen met massagestralen. Maar heb je al van een watervalkraan gehoord? Ideaal voor wie houdt van wellness én design!

lees meer

 

Optimaal relaxen in je douche dankzij de juiste sproeikop

21 augustus 2018

Akkoord, je douchecabine dient vooral om je in te wassen. Maar na een vermoeiende dag kan je dagelijkse reinigingsritueel ook heerlijk ontspannend werken. En in de zomer is een douche stukken verfrissender dan een bad. Er is dus geen enkele reden om niet even stil te staan bij de juiste sproeikop voor jouw badkamer.

lees meer