nl fr en

Een kleine badkamer? Kies dan voor deze badkamermeubelen!

28 mei 2015

We wonen met z’n allen hoe langer hoe kleiner. En dat heeft gevolgen voor alle ruimtes in huis. Het is zaak om de kamers optimaal te benutten, zonder aan comfort in te boeten. Zeker in je badkamer moet je omzichtig met de beschikbare ruimtes omspringen. In dit artikel ontdek je hoe je doordacht de juiste badkamermeubels kiest.

lees meer

 

Creëer een ruimtegevoel met een vrijstaand bad

25 mei 2015

Beschik je over een grote badkamer? Dan moet je zeker overwegen om een vrijstaand bad te plaatsen. Het geeft je badkamer een aparte uitstraling en heeft een echt design-effect. Bovendien creëert het ook een ruimtelijk gevoel. Wat zijn de mogelijkheden en waarmee moet je rekening houden? Ontdek het hier!  

lees meer

 

Puro Rimless van Lafiness: hygiënisch, functioneel & stijlvol.

18 mei 2015

Puro Rimless vormt een stijlvol element in uw badkamerinterieur.

Dit wit porseleinen hangtoilet staat garant voor een stijlvolle uitstraling en vormt binnen quasi elke badkamerinrichting een passende aanvulling. Met zijn blinde ophangsysteem creëert het die strakke look die uw badkamer net dat beetje extra geeft terwijl het ook garant staat voor het behouden van een klasse-volle uitstraling.

lees meer

 
 

Kiest u best voor een kunststof of een composieten vrijstaand bad?

12 mei 2015

U bent aan het kijken naar een vrijstaand bad? Dan zult u ook moeten nadenken over het materiaal waarin u uw vrijstaand bad graag wil hebben, uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden, waarvan de meest bekende kunststof (Acryl) en composiet (Stone Resin) zijn, tussen de beide stoffen zijn er echter een paar verschillen waarmee u rekening moet houden.

Om u te helpen bij uw keuze sommen we hieronder even de relevante eigenschappen op van elk materiaal, zo maakt u een goed geïnformeerde keuze die aansluit bij uw eigen situatie

lees meer