nl fr en

Een make-over voor je badkamer? Laat je inspireren!

14 augustus 2018

Is jouw badkamer een tikje uit de tijd en voldoet ze niet meer naar je wensen en smaak? Dan zoek je waarschijnlijk inspiratie om ze om te toveren tot hét perfecte plekje om te relaxen en lekker weg te dromen. Ontdek hier leuke ideeën en tips voor een mooie metamorfose van je badkamer. 

lees meer

 

Puur genieten voor allebei: een tweepersoonsbad

13 augustus 2018

Wat is er nog fijner dan in bad gaan? Met z’n tweeën in bad gaan. Als je tenminste comfortabel kunt liggen. Houden jij en je partner of kinderen van gezellig baden, dan is een tweepersoonsbad dus een goed idee. En daar heb je niet eens een reusachtige badkamer voor nodig! 

lees meer

 

Je porseleinen wasbak schoonmaken? Zo hou je hem jarenlang mooi

12 augustus 2018

Sanitair in porselein is niet alleen een lust voor het oog, het heeft ook het imago onderhoudsarm te zijn. Dat is niet geheel onterecht. Maar sommige meubels, zoals je wasbak, krijgen het vaak zwaar te verduren: tandpastavlekken, zeepresten van kattenwasjes, overblijfselen van scheerbeurten en make-up, … Je porseleinen wasbak regelmatig schoonmaken is bijgevolg een must om lang te blijven genieten van een mooi, glanzend exemplaar. 

lees meer

 

Wat te kiezen: een bad-douchecombinatie of een bad en douche apart? 

11 augustus 2018

De inrichting van je badkamer is geen eenvoudige klus. Je wilt immers optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte éeen resultaat verkrijgen dat volledig aan jouw wensen beantwoordt. Je neemt dus maar beter geen overhaaste beslissingen als het op je sanitair aankomt. Kies je dan voor een bad en douche apart, of toch liever voor een bad-douchecombinatie? Wij helpen je de knoop doorhakken! 

lees meer

 

4 tips voor de perfecte badkamerverlichting

10 augustus 2018

Omdat je heel wat tijd in je badkamer spendeert, wil je er uiteraard een aangename ruimte van maken. Wat leuke accessoires, een mooie kleur op de muren en de juiste badkamerverlichting zijn alvast ingrediënten die daarbij helpen. 

lees meer