nl fr en

Energiezuinige verlichting, een opluchting voor de portemonnee

27 januari 2015

Zowel vrouwen als mannen brengen heel wat uren door in de badkamer. Je kan er helemaal tot rust komen en ontspannen tijdens een bad of douche. Om je klaar te maken heb je natuurlijk genoeg licht nodig, maar om je te ontspannen is gezelligheid troef. Je badkamerverlichting moet dus aangepast zijn aan je noden. Verlies natuurlijk je portemonnee niet uit het oog en kies voor energiezuinige verlichting.

lees meer

 

Hoe je wc schoonmaken? Tips voor een onberispelijk resultaat

20 januari 2015

Het toilet is een van de meest gebruikte ruimtes in een woning. Comfort en inrichting zijn belangrijke aandachtspunten, maar hygiëne is minstens even belangrijk. Om geur- en andere hinder te voorkomen, kan je je wc maar beter regelmatig en op de juiste manier schoonmaken. In dit artikel geven we je alvast een aantal handige en bruikbare tips mee. 

lees meer

 
 

Combineer eindeloos met de Element badkamerkasten

08 januari 2015

Handdoeken, tandenborstels, make-up, scheergerief, zeepflacons, … In de badkamer gebruik je allerlei spullen die je natuurlijk ook ergens kwijt moet kunnen. Dankzij de Element badkamerkasten van Lafiness kan je alles netjes opbergen. In het gamma vind je verschillende modellen om leuk mee te combineren. Bovendien zien ze er ook nog eens elegant en stijlvol uit. 

lees meer

 

Badkameraccessoires: onmisbare details in elke badkamer

06 januari 2015

Badkameraccessoires maken je badkamer af. Het zijn op het eerste gezicht details, maar ze hebben wel degelijk een belangrijke functie, zowel op het gebied van inrichting als comfort. Neem ze weg uit je badkamer en je merkt snel dat ze onmisbaar zijn. In dit artikel maken we je wegwijs in de wereld van de accessoires.

lees meer