nl fr en

Een inloopdouche met acrylpanelen installeren: zó doe je dat

30 juni 2018

Inloopdouches worden almaar populairder. Begrijpelijk, want ze staan synoniem voor stijl én comfort. Hoe je inloopdouche er moet uitzien, kun je volledig zelf bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een inloopdouche met acrylpanelen. Die zelf installeren is trouwens een koud kunstje. We zetten de verschillende stappen even op een rijtje. 

lees meer

 

Rimless wc’s: dat is hygiëne ten top!

29 juni 2018

Er zijn plezieriger dingen te bedenken dan wc’s schrobbenWil je het onderhoud van je toilet tot een absoluut minimum beperken? Kies dan voor een rimless wcMet zotoilet ‘zonder rand’ kun je jezelf heel wat moeite besparen. Hoe dat precies in z’n werk gaat? Ontdek het in dit artikel! 

lees meer

 

Ooit al gehoord van een Italiaanse douche?

11 april 2018

We kennen allemaal de Italiaanse keuken en Italiaans design, maar weet je ook wat een Italiaanse douche is? In het Frans is de term une douche à l’italienne’ erg bekend, maar wij Vlamingen hebben het meestal over een inloopdouche. Zo’n douche is volledig personaliseerbaar en biedt een ongeziene combinatie van luxe en gebruiksgemak. 

lees meer

 

Een voordelige badkamer van topkwaliteit? Die installeer je zelf!

09 april 2018

Ook als je niet graag een fortuin uitgeeft aan je badkamer, is het perfect mogelijk om voor kwaliteit te gaan. Hoe je dat doet? Door je materialen met zorg te kiezen en je bad, douche en badmeubels zelf te installeren. Moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe je een voordelige badkamer samenstelt. 

lees meer

 

Dompel je helemaal onder in een groot bad!

06 april 2018

In je badkamer wil je je graag volledig ontspannen. Heb je een grote badkamer, dan heb je qua inrichting natuurlijk iets meer vrijheid. En dan behoren ‘extraatjes’ om jezelf te verwennen tot de mogelijkheden. Onze tip? Installeer een groot bad! Niets is heerlijker dan in het warme water onderuit te glijden en alle zorgen te vergeten.

lees meer