nl fr en

Thermostatische kranen: ideaal voor je badkamer

29 augustus 2018

Heb je je zinnen gezet op een nieuwe badkamer? Of ga je je kraanwerk vernieuwen? De juiste kranen kiezen, is al even belangrijk als de klus zelf. Wie wil genieten van hedendaags badcomfort kan niet om thermostatische kranen heen. We geven je graag advies en tips om jouw ideale kraan te vinden.

lees meer

 

Het ideale wastafelmeubel voor je badkamer

28 augustus 2018

De badkamer neemt in je woning best wel een belangrijke plek in. Je begint en eindigt er je dag, dus is het maar logisch dat je er helemaal op je gemak wilt zijn. Je badkamer volledig naar jouw smaak en behoeften inrichten, is dus een must. Daarbij is elk onderdeel van belang. Laten we hieronder het ideale wastafelmeubel voor jouw badkamer vinden!

lees meer

 

Meubels voor je badkamer gekozen? Tijd voor een badmengkraan!

27 augustus 2018

Als je er eindelijk uit bent dat je voor een bad gaat en niet voor een douche, heb je nog een belangrijke knoop door te hakken: welke kraan je voor je bad kiest. Omdat je zowel warm als koud water nodig hebt, is een badmengkraan een must. Maar die bestaan in talloze soorten en uitvoeringen. Laten we ze even overlopen.

lees meer

 

Hierop moet je letten bij een badkamer voor senioren

26 augustus 2018

Je denkt er nu misschien nog niet aan, maar om tot op je oude dag van je badkamer te genieten, zijn er soms enkele aanpassingen nodig. Zo is een bad vaak onhandig voor wie niet goed ter been is. Dat wil echter niet zeggen dat je gelijk je badkamer moet uitbreken. We zetten de voornaamste oplossingen even op een rijtje.

lees meer

 

Personaliseer je badkamer met de juiste accessoires

25 augustus 2018

Een badkamer inrichten is een werk van lange adem. Maar zodra je klaar bent, geniet je met het hele gezin van een comfortabele plek om je dag te beginnen en af te sluiten. En hoewel je – terecht – heel wat aandacht schenkt aan de keuze van je sanitair of wandbekleding, zijn accessoires minstens even belangrijk.

lees meer