nl fr en
 

De perfecte regendouchekop: genieten met een beperkt verbruik

24 juli 2015

Steeds meer mensen kiezen voor een regendouche in de badkamer. Het zalige ontspannende gevoel van regen op de huid zorgt voor een superieure douche ervaring. Regendouches hebben wel de reputatie om veel water te verspillen. De perfecte regendouchekop combineert een breed wateroppervlak met een beperkt verbruik.

lees meer

 

Geef je toiletruimte extra cachet met de passende toiletspiegel

21 juli 2015

Veel mensen verkiezen om ook in hun aparte toiletruimte een spiegel op te hangen. Dat is namelijk altijd handig om snel even je haar goed te leggen of je make-up te controleren. Bovendien geeft een spiegel het interieur van je toiletruimte toch wat extra cachet. Ben je zelf op zoek naar een toiletspiegel? In dit artikel geven we je alvast wat inspiratie.

lees meer

 

Waarom de ene badkuip de andere niet is

14 juli 2015

Badkuipen zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en vormen. Een ligbad, zitbad of vrijstaand bad? Een strak design of een klassieke look? Het zijn keuzes die je moet maken wanneer je een badkuip in huis haalt. Wij zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje en maken je wegwijs.

lees meer

 

Je kraan vervangen? Dat doe je zo

10 juli 2015

Lekt je kraan of is hij al een tijdje in gebruik en zit er slijtage op? Dan is het tijd om een nieuw exemplaar in huis te halen en aan de slag te gaan. Een kraan vervangen kun je perfect zelf doen, op voorwaarde dat je de juiste stappen volgt. Met ons stappenplan klaar je de klus in no time!

lees meer