nl fr en

Je badkamer inrichten: hoe begin je eraan?

20 februari 2015

Wil je je badkamer nieuw leven inblazen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan hoef je niet te wanhopen. Een badkamer inrichten is een werk van lange adem dat je vooral goed moet voorbereiden. In dit artikel vind je een aantal tips die je meteen in de praktijk kan toepassen. 

lees meer

 

Nieuw toilet kopen? Kies voor een hangtoilet

17 februari 2015

Wil je een nieuw toilet kopen? Dan kan je kiezen uit een staand toilet of een hangtoilet. Een staand toilet is een klassieker die heel wat mensen nog altijd kan bekoren, terwijl een hangtoilet vooral bekendstaat om zijn elegantie. In dit artikel zetten we de troeven op een rijtje en geven we je tips waarmee je het perfecte toilet in huis haalt.    

lees meer

 

Hoe een regendouche installeren? Ontdek ons stappenplan

10 februari 2015

Regendouches worden almaar populairder. En dat is niet verwonderlijk wanneer je de troeven op een rijtje zet. Ze bieden een bijzondere douche-ervaring en zien er ook nog eens heel stijlvol uit. Heb je een regendouche gekocht? Dan kan je hem makkelijk zelf plaatsen. Zeker met dit handige stappenplan.

lees meer

 

Kastruimte te weinig? Maak van je spiegel een spiegelkast

06 februari 2015

Het gebeurt maar al te vaak: je koopt nieuwe spullen en beseft later dat je eigenlijk geen plaats hebt om ze op te bergen. Een nieuwe parfum, nieuwe douchegel, nieuwe shampoo, … Deze spullen hebben allemaal een plaatsje nodig. Met een spiegelkast is je nijpend plaatsgebrek van de baan. Je hebt een extra kast om je spullen op te bergen en kan nog altijd snel een blik in de spiegel werpen voordat je vertrekt. Ontdek nog meer voordelen van spiegelkasten! 

lees meer

 

Eigentijdse keukenkranen voor iedere keuken

03 februari 2015

Ben je bezig met de renovatie van je keuken? Of werkt je keukenkraan niet meer naar behoren? Dan is het hoog tijd om op zoek te gaan naar nieuwe keukenkranen. Een mooi design en betrouwbare kwaliteit zijn noodzakelijk. We helpen je op weg bij de keuze van je nieuwe keukenkraan.

lees meer