nl fr en

Maak het extra gezellig in je badkamer

07 juli 2018

Je badkamer is de uitgelezen plek om heerlijk te ontspannen na een drukke werkdag. Het loont dan ook om het er extra gezellig te maken. En dan bedoelen we niet dat je alles vol moet hangen met decoratie, zodat je je als een sardientje in een blik gaat voelen, integendeel! Een gezellige badkamer begint bij een inrichting die je ruimte optimaal benut.

lees meer

 

Handig voor in je garage: een uitgietbak

06 juli 2018

Een uitgietbak of uitstortbak is ontzettend handig en gebruiksvriendelijk. Hoewel je zo’n bak in de eerste plaats gebruikt om vuil water weg te gieten, kun je er nog veel meer mee doen. De hoogste tijd dus om een uitgietbak in je eigen woning te overwegen!

lees meer

 

Een trendy badkamer: kies voor een urinoir

05 juli 2018

Je komt urinoirs vooral tegen in openbare gebouwen en horecazaken, maar toch misstaat een urinoir niet in de badkamer. Het is niet alleen een bijzonder originele en trendy keuze, maar ook een erg praktische!

lees meer

 

Je hond in bad doen: een goed idee?

04 juli 2018

Ondanks hun gevoelige neus, zijn heel wat honden verlekkerd op vieze dingen. Heeft jouw trouwe viervoeter in de modder gespeeld of stinkt hij een uur in de wind? Dan is het tijd voor een bad. En dat is niet altijd makkelijk, maar met onderstaande gids raak je al een heel eind.

lees meer

 

Een spiegelkast met bovenverlichting: handig!

01 juli 2018

In zowat elke badkamer vind je tegenwoordig een spiegelkast. Logisch, want zo’n kastje is erg handig. Je kunt er je spullen in kwijt die je nodig hebt bij het tandenpoetsen, scheren of aanbrengen van make-up én je kunt meteen in de spiegel checken of je er inderdaad zo goed uitziet als je denkt. Onze tip: kies een spiegelkast met bovenverlichting, dan behoud je altijd een klare kijk. 

lees meer