nl fr en

Voor elke badkamer een geschikte douchecabine

18 juli 2014

Een douchecabine is een handig ding en bewijst vooral zijn nut in kleine badkamers. Het is op-en-top praktisch en je hoeft geen bad te installeren om volop te kunnen genieten. Bovendien zijn douchecabines in verschillende formaten en afmetingen verkrijgbaar, waardoor je zeker een exemplaar vindt dat in je badkamer past. Wat zijn de overige troeven? Wij zetten ze op een rijtje!

lees meer

 

Een wc-bril kopen: waarop moet je letten?

15 juli 2014

Met z’n allen spenderen we dagelijks heel wat tijd op het toilet. Comfort is dan ook van groot belang als je naar de wc gaat. Je moet in alle rust je behoefte kunnen doen. Een wc-bril moet zacht, maar ook degelijk zijn. Wij zetten de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje. Ontdek ze hier!

lees meer

 

Badkamermeubilair kiezen: hiermee moet je rekening houden

11 juli 2014

Sta je op het punt om je badkamer in te richten? Dan staat het badkamermeubilair ongetwijfeld bovenaan je agenda. Badkamermeubels bepalen in grote mate de look van je badkamer en moeten daarnaast duurzaam en comfortabel zijn. Wij zetten de voornaamste aandachtspunten op een rijtje en maken je wegwijs in het meubellandschap!

lees meer

 

Een glazen douchewand? De verschillende mogelijkheden op een rijtje

08 juli 2014

Een glazen douchewand tilt je badkamer naar een hoger niveau. Glas zorgt voor stijl en elegantie en heeft een verruimend effect. Als je glazen douchewanden kiest, moet je wel rekening houden met het soort beglazing. Schoonheid is belangrijk, maar veiligheid evenzeer. Wij zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.

lees meer

 

Toilet- en badkameraccessoires: een handdoekring als finishing touch

20 juni 2014

Wil je een perfect uitgeruste badkamer? Dan mogen de nodige badkameraccessoires niet ontbreken. Een handdoekring is zo’n accessoire dat tegelijk functioneel en esthetisch is. In elk toilet en iedere badkamer heb je een handdoekje nodig. En handdoekringen kan je tegenwoordig in allerlei uitvoeringen en materialen verkrijgen. Ze voegen zonder twijfel een extra toets toe aan de inrichting van toilet en badkamer.

lees meer