nl fr en
 

Waarom een thermostatische douchekraan alleen maar troeven heeft

09 december 2014

Thermostatische douchekranen zijn niet meer weg te denken uit moderne badkamers. En ook in de douche bewijzen ze dagelijks hun nut. Ze zorgen voor een comfortabele douchesessie, beperken het waterverbruik en zien er elegant uit. Waarom je het best voor een thermostatische douchekraan kiest, lees je hier!  

lees meer

 

Een spiegelkast monteren in 4 stappen. Zo doe je dat!

27 november 2014

Een spiegelkast is een populair badkamermeubel en daar zijn een aantal redenen voor. Het is om te beginnen handig om allerlei badkamerspullen in op te bergen. Daarnaast ziet een spiegelkast er ook erg fraai uit. In dit artikel vind je een stappenplan om zelf een spiegelkast te monteren. Haal de doe-het-zelver in je naar boven en ga meteen aan de slag!

lees meer

 

Sfeervolle en energiezuinige badkamerverlichting? Ga voor led!

20 november 2014

Tanden poetsen, haar kammen, schminken, … In de badkamer heb je voldoende licht nodig om je dagelijkse handelingen uit te voeren. Maar badkamerverlichting moet niet alleen functioneel zijn. Energiezuinigheid en gezelligheid zijn minstens even belangrijke criteria. Led-verlichting combineert al deze eigenschappen. Hier lees je alles over de juiste verlichting in de badkamer!

lees meer

 

Combineer eindeloos met de Element badkamerkasten

18 november 2014

Handdoeken, tandenborstels, make-up, scheergerief, zeepflacons, … In de badkamer gebruik je allerlei spullen die je natuurlijk ook ergens kwijt moet kunnen. Dankzij de Element badkamerkasten van Lafiness kan je alles netjes opbergen. In het gamma vind je verschillende modellen om leuk mee te combineren. Bovendien zien ze er ook nog eens elegant en stijlvol uit.

lees meer