nl fr en

Ga voor een onderhoudsvriendelijke badkamer

11 november 2014

Elke dag worden badkamers op de proef gesteld en krijgen ze gasten over de vloer. De wastafel, het toilet, de douche, het bad: ze worden allemaal veelvuldig gebruikt en vuilgemaakt. Een badkamer is dan ook niet alleen synoniem met genot en comfort, maar ook met onderhoud. Hoe creëer je een onderhoudsvriendelijke badkamer? Je leest het hier!

lees meer

 

Warm water besparen in de badkamer: 5 gouden tips

06 november 2014

Douchen, een bad nemen, je ’s ochtends wassen: in de badkamer wordt dagelijks heel wat warm water gebruikt. Het is dan ook een grote energiekost. Als je zuinig wil leven, is warm water besparen geen overbodige luxe. Hieronder vind je 5 tips waarmee je de energiekosten binnen de perken houdt.

lees meer

 

Zo kies je een wastafelmeubel dat je ochtend opfleurt

24 oktober 2014

Wastafelmeubels bestaan in tal van uitvoeringen en stijlen: van strak, modern en minimalistisch tot klassiek, tijdloos, elegant en alles daartussenin. Hoe je eigen voorkeur te rijmen met de financiële en ruimtelijke beperkingen van je badkamer, leer je hier.

lees meer

 

Deze badkameraccessoires moet je hebben

21 oktober 2014

Een handdoekrekje, zeephouder of toiletborstelset: ook de details zijn van tel in je badkamer. Badkameraccessoires kunnen je zorgvuldig ingerichte badkamer maken of kraken. Neem dus je tijd voor deze ‘kleinigheden’ en ga voor een groots resultaat. 

lees meer

 

Moderne badkamer? Dan mag een modern toilet niet ontbreken!

17 oktober 2014

Ben je van plan je badkamer een moderne toets te geven? Als je voor een moderne inrichting gaat, dan is het vaak belangrijk dat je de stijl in zoveel mogelijk decoratie-elementen laat terugkomen. Een modern toilet mag dus zeker niet ontbreken in je modern ingerichte badkamer!

lees meer