nl fr en

Ga voor een onderhoudsvriendelijke badkamer

01 januari 2015

Elke dag worden badkamers op de proef gesteld en krijgen ze gasten over de vloer. De wastafel, het toilet, de douche, het bad: ze worden allemaal veelvuldig gebruikt en vuilgemaakt. Een badkamer is dan ook niet alleen synoniem met genot en comfort, maar ook met onderhoud. Hoe creëer je een onderhoudsvriendelijke badkamer? Je leest het hier!

lees meer

 

Design douchekoppen: genieten in stijl

25 december 2014

Douchekoppen combineren vandaag het beste van twee werelden: het zijn echte blikvangers en ze bezorgen je op-en-top genot. Om je badkamer een extra toets te geven, kan je nog een stapje verder gaan en een design douchekop kiezen. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid: dit soort douchekop is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en formaten.

lees meer

 

Een eco-handdouche: bespaar water zonder aan comfort in te boeten

23 december 2014

Iedereen houdt van een deugddoende douche, ’s avonds na een lange werkdag of ’s ochtends als opkikker. Maar niet iedereen is ervan op de hoogte dat douches heel wat water opsouperen. Het is dan ook zaak om het waterverbruik zo veel mogelijk te beperken. Dat merk je namelijk op je waterfactuur en ook het milieu vaart er alleen maar wel bij. Met een eco-handdouchezet je alvast een stap in de juiste richting.

lees meer

 

Hoe een douchebak perfect past in een inloopdouche

18 december 2014

Met een inloopdouche wordt douchen écht genieten. Het gevoel van ruimte spreekt boekdelen en het comfort is ongezien. Heel wat mensen kiezen voor (mozaïek)tegels als vloerbekleding, maar je kan ook perfect een douchebak in je inloopdouche plaatsen. Zo blijft het comfort en de fraaie uitstraling behouden, maar je hebt minder poetswerk! 

lees meer

 

Hoe zelf een thermostatische douchekraan installeren in een douchecabine?

16 december 2014

Een thermostatische douchekraan is handig, gebruiksvriendelijk en energiebesparend. Je stelt zelf de gewenste temperatuur van het water in, die de hele tijd constant blijft. Thermostatische kranen worden zowel in baden, douches als douchecabines gebruikt. Een thermostatische douchekraan installeren kan je perfect zelf doen. In dit artikel leggen we uit hoe je te werk gaat.

lees meer