nl fr en

Badkamers in landelijke stijl: helemaal terug van weggeweest!

14 oktober 2014

Ben je een absolute fan van landelijke stijlelementen in je interieur? Wel, wij kunnen je alvast meegeven dat de landelijke badkamer weer helemaal terug van weggeweest is! En volledig terecht volgens ons: het gebruik van de zachte kleuren en natuurlijk materialen toveren jouw badkamer in een mum van tijd om tot een van de gezelligste kamers in je woning… 

lees meer

 

Terug in de tijd met een retrobad: heerlijk genieten

10 oktober 2014

Hou je van retro en wil je die stijl ook in je badkamer laten terugkomen? Dan mag een retrobad niet ontbreken. Het roept de tijd van weleer op en geeft je badkamer een originele en authentieke look. Wat zijn de troeven van retrobaden en hoe maak je een doordachte keuze? Wij zetten het op een rijtje. 

lees meer

 

Hangkasten voor de badkamer: handig en stijlvol

07 oktober 2014

Ben je op zoek naar een praktisch en elegant badkamermeubel? Dan is een hangkast iets voor jou. Hangkasten voor de badkamer zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, stijlen en materialen. Ze komen dikwijls terug in de vorm van een kolomkast, maar er zijn nog andere mogelijkheden. Ontdek ze hier!

lees meer

 

Een badkamer vintage maken? Ontdek onze handige tips!

03 oktober 2014

Word je wild van een bronzen kraan, een ouderwetse stortdouche of een authentieke badkamerspiegel? Dan is vintage echt je ding. Je kan deze opmerkelijk stijl ook in je badkamer laten terugkomen, op voorwaarde dat je de juiste keuzes maakt. Wij geven de nodige tips, zodat je badkamer de sfeer van vroeger uitstraalt en er hip uitziet.

lees meer

 

Moderne badkamers: de perfecte combinatie van soberheid en elegantie

30 september 2014

Wil je een badkamer die finesse en stijl uitstraalt? Dan is een moderne badkamer iets voor jou. Dit type badkamer wordt gekenmerkt door soberheid en elegantie zonder functionaliteit uit het oog te verliezen. Met de inrichting kan je heel wat kanten uit. Wij zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje en geven je de nodig inspiratie mee.

lees meer