nl fr en

Op zoek naar badkamerinspiratie? Ontdek een schat aan ideeën!

26 september 2014

Wil je een gloednieuwe badkamer of plan je een renovatie, maar ontbreekt het je aan ideeën? Dankzij deze leuke badkamerinspiratie kan je je badkamer volledig op maat en volgens je eigen smaak inrichten. Wij helpen je alvast op weg en zetten een aantal bruikbare en originele tips op een rijtje.  

lees meer

 

Win ruimte met de juiste badkamerkasten

23 september 2014

De juiste badkamerkasten zijn onmisbaar in een moderne badkamer. Ze hebben niet alleen een praktische, maar ook een esthetische functie. Vooral als je een kleine badkamer hebt, moet je een doordachte keuze maken. Let zowel op de breedte als de diepte van je badkamerkasten en zorg ervoor dat ze perfect in het geheel passen. 

lees meer

 

Spoeltafels: vaste waarde in iedere keuken

19 september 2014

Een keuken zonder spoeltafel is als een woonkamer zonder eettafel. Het ene kan niet zonder het andere. Een spoeltafel of spoelbak is in de eerste plaats een gebruiksvoorwerp dat elke dag zijn nut bewijst. Maar ook op het gebied van design kun je er veel kanten mee uit. Wij bieden je praktisch advies en een handig overzicht van de mogelijkheden.

lees meer

 

Cottage badkamer: de perfecte combinatie van finesse en karakter

16 september 2014

De cottage stijl is synoniem met de natuur. Toonaangevend is het gebruik van hout (zoals eik, beukenhout, kerselaar, …), wat de gezelligheid alleen maar ten goede komt. De landelijke toets is nooit veraf en de zachte kleuren bevorderen de geborgenheid. Ook de badkamermeubels springen eruit en hebben een karakteristieke look. Wil je er het fijne van weten? Wij zetten de belangrijkste kenmerken van een cottage badkamer op een rijtje. 

lees meer

 

Voorkom schimmels dankzij de juiste badkamerventilatie

12 september 2014

Douchen, een bad nemen, … Een badkamer is een vochtige ruimte. En waar water en vocht in het spel zijn, gedijen schimmels uitstekend. Aangezien schimmelvorming erg vervelend is, kun je het maar beter vóór zijn. Badkamerventilatie is de meest efficiënte manier om schimmels te voorkomen. Met een aantal eenvoudige ingrepen slaag je daar probleemloos in. Ontdek hier hoe je te werk gaat!

lees meer