nl fr en

Een wc plaatsen in je badkamer: hoe begin je eraan?

07 augustus 2014

Werkt het toilet in je badkamer niet meer naar behoren? Of wil je een wc met een andere look? Dan is het tijd om de handige harry in jezelf naar boven te halen. Je kan uiteraard ook altijd een beroep doen op een vakman, want een wc plaatsen is precisiewerk. Wij geven je alvast enkele tips mee die je al een heel eind op weg helpen.

lees meer

 

Een klassiek badmeubel: evergreen bij uitstek

05 augustus 2014

Klassieke badmeubels hebben een authentieke uitstraling en voeren je mee naar de 18de en 19de eeuw. Ze komen volledig tot hun recht in klassieke badkamers, maar passen verrassend genoeg ook bij andere types badkamers (zoals design, modern en retro). Een klassiek badmeubel is een echte evergreen die je badkamer stijlvol maakt en naar een hoger niveau tilt.   

lees meer

 

Hout in de badkamer? Hier moet je rekening mee houden

31 juli 2014

Hout staat garant voor warmte en gezelligheid. Het is niet alleen een vaste waarde in woonkamers en salons, ook in badkamers wordt hout veel gebruikt. Niet verwonderlijk, want het is een natuurlijk materiaal met een bijzondere look. Als je hout in je badkamer wilt gebruiken, moet je met een aantal zaken rekening houden. Wij zetten de voornaamste aandachtspunten op een rijtje en geven je tips en advies mee

lees meer

 

Een hoekbad kopen: de ruimte optimaal benutten

25 juli 2014

Is je badkamer aan de kleine kant, maar wil je toch van een bad kunnen genieten? Dan is een hoekbad de ideale oplossing. Hoekbaden zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen en uitvoeringen en  zien er even fraai uit als ligbaden. Als je een hoekbad wil kopen, moet je met een aantal factoren rekening houden. Wij zetten de voornaamste op een rijtje.

lees meer

 

Badkamers kopen: de voornaamste aandachtspunten op een rijtje

22 juli 2014

Ben je met een renovatie- of nieuwbouwproject bezig? Dan staat een nieuwe badkamer ongetwijfeld ook op de planning. Een badkamer is een hele investering die jarenlang moet meegaan. Wil je niet met onaangename verrassingen of onvoorziene kosten geconfronteerd worden? Dan hou je vanaf het begin maar beter rekening met een aantal zaken. Wij zetten de voornaamste op een rijtje.  

lees meer