nl fr en

Een landelijke badkamer: sfeervol, karakteristiek en comfortabel

09 september 2014

Op zoek naar een badkamer met karakter die een optimaal comfort biedt? Een landelijke badkamer heeft het allemaal in zich en voegt bovendien een vleugje nostalgie toe aan je woning. Landelijke badkamers blijven een vaste waarde en kunnen op heel wat fans rekenen. Ontdek hier waarom!

lees meer

 

Gouden tips om een minimalistische badkamer in te richten

05 september 2014

Less is more: dat is het motto van een minimalistische badkamer. Dit type badkamer wordt gekenmerkt door strakke lijnen, openheid en moderne materialen. Minimalistische badkamers zie je dan ook dikwijls terugkeren in woningen met een industriële stijl (zoals lofts). Minimalisme is een uitgesproken stijl die een duidelijke stempel drukt op je interieur. Het resultaat is bekoorlijk en spreekt tot de verbeelding!

lees meer

 

Het watervaleffect in je badkamer dankzij een cascade kraan

02 september 2014

Een ‘watervalgevoel’ wanneer je onder de douche staat of een bad neemt? Dat is op-en-top genieten! Het kan werkelijkheid worden als je een cascade kraan installeert. Cascade kranen zijn heel breed en het water valt letterlijk op je hele lichaam. Een cascade kraan past in de wellnesstrend die volop in opmars is in hedendaagse badkamers. 

lees meer

 

De charme van een inbouw douchekraan

15 augustus 2014

Heb je een hedendaagse badkamer? Dan is een inbouw douchekraan iets voor jou. We zien ze steeds meer opduiken in moderne badkamers. Inbouw douchekranen geven je douche een extra toets en zijn een lust voor het oog. Ze worden in de muur ingebouwd waardoor de leidingen niet zichtbaar zijn. Het resultaat is een strak geheel met een aparte uitstraling.

lees meer

 

Schimmel in de badkamer voorkomen dankzij de juiste ventilatie

12 augustus 2014

Slaat het angstzweet je uit wanneer je nog maar denkt dat je schimmel in de badkamer ziet? Dan ben je niet de enige. Schimmelvorming is een heel hardnekkige kwaal die je tijdig en grondig moet bestrijden. Maar voorkomen is nog altijd veel beter dan genezen. En schimmel in de badkamer voorkomen, is helemaal niet zo moeilijk. Ontdek hier hoe je te werk gaat. 

lees meer